miércoles, 2 de enero de 2013

XXVI Exposició Concurs Internacional d'Aus de Raça Ciutat de Valls

Como medida de apoyo a nuestros amigos de la Asociación El Francolí, os muestro el cartel de la XXVI Exposición Concurso Internacional de Aves de Raza que se celebrará en Valls dentro de dos semanas.



Des de aquí, desearles mucha suerte.


PERSAFARM

2 comentarios:

  1. ens agradaria trobar-nos amb criadors de gallines flor d'ametller, Hi haurà expositors? podem fer intercanvis si portem les nostres?
    Inés

    ResponderEliminar
  2. Hola Inés,
    no entenc gaire bé el que vols dir. A l'exposició hi ha inscrites una quarantena de galls/gallines flor d'ametller, però ahir a la tarda, no havien arribat totes, potser hi havia una vintena. Sé que hi ha algunes disponibles. En principi al catàleg de l'Associació (dels animals exposats), apareixen el nom dels criadors, m'imagino que estaran per allà i preguntant a l'exposició, la gent et sabrà indicar. Nosaltres presentem unes quantes flors, però per temes d'intercanvi hauries de parlar amb el meu marit. Si t'interessa, dona'm el teu correu electrònic i os poso en contacte.


    PERSAFARM

    ResponderEliminar

Molí del Rovellat ( La Selva del Camp)

 El domingo estuvimos dando un paseo por un pueblo cercano, La Selva del Camp, en la comarca del Baix Camp, Tarragona. En la entrada de éste...